Tel: 041/ 747-107

Suhomontazna dela

Suho montažna dela s Knauf sistemov ponuja številne prednosti. Zlasti v krajih, kjer lahko pride do statične težave, suha gradnja s Knauf sustavami je prave rešitev. Majhna debelina in teža Knauf stene omogočajo preprosto ustvarjanje in urejanje.

Suho montažna dela s Knauf sistemov ponuja številne prednosti. Zlasti v krajih, kjer lahko pride do statične težave, suha gradnja s Knauf sustavami je prave rešitev. Majhna debelina in teža Knauf stene omogočajo preprosto ustvarjanje in urejanje. Zaradi suhega procesa oblikovanja se vse površine lahko obdelujejo brez nadaljnjega čakanja, in vemo, da je čas denar - to velja predvsem za gradbena dela. Poleg tega je zanesljiv gradbeni material, kjer je vsaka stavba prava poslastica, in je dokazano, da poveča udobje bivanja. Da bi dosegli vse našteto, moramo imeti ustrezna orodja, veščine in zanesljivo gradivo za delo z suho gradnjo. 

Pomembno, je strokovno in zanesljivo delovanje, maksimalno udobje in minimalno statična obremenitev, preizkušena zaščita pred hrupom, preizkušeni in certificirani materiali za protipožarno zaščito in odlična toplotna zaščita. Vse to je mogoče doseči na preprost in varen način zahvaljujoč premišljen sistemov Knauf Removable gradnjo.

Spuščeni stropi so izdelani iz mavčnih plošč, ki so za gradnjo varianto, neprimerljiva rešitev. Mavčne plošče so nameščene in prilagojene merilu predvsem za gospodarno in učinkovito gradnjo.
Predelne stene so nameščene na kovinsko konstrukcijo iz pocinkanih profilov, ki so vzajemno zavarovanje mavčnih plošč. Zasnova strukture in vrsto prevleke bo odvisna od stabilnosti stene, zvočno zaščito, zaščito pred vlago in ogenj.