Tel: 041/ 747-107

O nas

Podjetje DES Gradnje d.o.o. deluje od leta 2008 s ciljem ponuditi najboljše usluge z področja gradbeništva. Specializirani smo za izdelavo fasad, slikopleskarska dela, izdelava mansarde z knauf sistemom, izdelava spiuščenih stropov in pregradnih zidov, ter hidroizolacije. 

Naše storitve opravljamo na območju celotne Slovenije, v hišah, stanovanjskih objektih tako kot tudi v javnih, gospodarskih ali poslovnih objektih. V vsakem trenutku smo pripravljeni na vaše zahteve in obojestransko zadovoljstvo.

Poleg uslug v gradbeništvu smo vam na podlagi naših dolgoletnih izkušenj pripravljeni ponuditi tudi usluge na področju svetovanj in izobraževanja, da bi bil končni rezultat našega sodelovanja predvsem uspešen in finančno ugoden projekt. 

Z našimi izkušnjami in korektnim poslovnim odnosom smo si priborili zaupanje naših naročnikov in partnerjev , zato smo prepričani, da lahko to dosežemo tudi z vami.

Želimo se čimbolj približati našim strankam in tako z zadovoljstvom ustreči vašim specifičnim željam in potrebam, zato vas prosimo, da nas pokličite ali pošljete povpraševanje in odgovorili vam bomo na vsa vaša vpršanja.